Ons assortiment

De Harvest Specials producten lenen zich uitstekend voor bijzondere creaties en recepten. Ze zijn niet alledaags. Harvest Specials biedt een assortiment voor klanten die echt iets speciaals op tafel willen neerzetten.

Tomaten

Oranje trostomaten

Stevig, aromatisch en friszoet

Onze oranje trostomaten zijn stevig en vallen op door hun bijzondere kleur. De smaak is aromatisch en friszoet. Geschikt om te vullen en een kleurrijke toevoeging aan elk gerecht.

Vruchtgewicht: 85-110 g.
Brix: 4-5
Beschikbaarheid: Week 10-46

Gele trostomaten

Fris met een licht zuurtje

Onze gele trostomaten zijn echte blinkvangers. Heerlijk sappig en fris van smaak met een licht zuurtje. Perfect voor salades of kleurrijke gerechten.

Vruchtgewicht: 85-110 g.
Brix: 4-5
Beschikbaarheid: Week 10-46

Groene trostomaten

Ideale basis voor chutneys

Deze groene trostomaten zijn de ideale basis voor chutneys en andere bewerkte gerechten. Ook te gebruiken als decoratie.

Vruchtgewicht: 85-110 g.
Brix: 3,5 - 4,5
Beschikbaarheid: Jaarrond

Oranje snoeptomaten

Heerlijk zoet

Deze oranje snoeptomaatjes hebben een ovale vorm en stevig vruchtvlees. Heerlijk zoet en makkelijk weg te happen. Een lekker gezonde snack en echte traktatie.

Vruchtgewicht: 10-12 g.
Brix: 8-9
Beschikbaarheid: Jaarrond (winter uit Tunesië)

Gele cherrytomaten

Fris en lichtzoet

Deze kersvormige tomaatjes hebben een opvallende kleur. De smaak is fris en lichtzoet. Een kleurrijke toevoeging aan elke salade.

Vruchtgewicht: 12-14 g.
Brix: 7-8
Beschikbaarheid: Jaarrond (winter uit Tunesië)

Paprika's

Oranje puntpaprika's

Zoet en knapperig

Deze puntpaprika heeft een opvallende vorm en glanzende oranjekleurige huid. De smaak is zoet en knapperig. Heerlijk gevuld of lekker in een salade.

Vruchtgewicht: 90 g.
Beschikbaarheid: Week 16-46

Gele puntpaprika's

Zoet en knapperig

Deze puntpaprika heeft een opvallende vorm en glanzende gele huid. De smaak is zoet en knapperig. Heerlijk gevuld of lekker in een salade.

Vruchtgewicht: 90 g.
Beschikbaarheid: Week 16-46

Komkommers

Mini komkommers

Fris en knapperig

De mini komkommer is een kleinere variant van de lange komkommer. Fris en knapperig met nauwelijks calorieën. Een ideale gezonde snack en dorstlesser voor tussendoor.

Vruchtgewicht: 80-100 g.
Beschikbaarheid: Jaarrond

De producten van Harvest Specials zijn verkrijgbaar in verschillende grootverpakking en diverse kleinverpakkingen. Klantspecifieke oplossingen zijn ook mogelijk. Wij kijken graag met u mee.